Contact

123-WordPress
Nieuwaal
tel 0418-564130
E-mail: info@123-wordpress.nl
KvK nr  30255507

Even kennismaken..

Even kennismaken met je WordPress specialist

De drijvende kracht achter 123-WordPress is Rien de Weerd.

Hij heeft zich gespecialiseerd in het populaire CMS van Wordpress.  Dit vermaarde systeem is de motor achter zo’n kleine 80 miljoen websites wereldwijd en het eind van de groei is nog lang niet in zicht. Het is relatief gemakkelijk te gebruiken en kan worden uitgebreid met een grote hoeveelheid extra functies. Bovendien is de software open source, welke gratis beschikbaar is en voortdurend wordt doorontwikkeld door een internationaal team van vrijwilligers.

Rien voelt zich heel erg betrokken bij het wel en wee van zijn klanten, veelal beginnende ZZP’ers, die het zich zeker in de startfase niet kunnen permitteren torenhoge bedragen uit te geven aan dure websites.
Door te werken met geavanceerde software en niet duur te adverteren kunnen de kosten laag worden gehouden waardoor zeer concurrerende tarieven kunnen worden aangehouden.

Telkens is het maken van een website weer een enorme uitdaging voor Rien. Zijn grootste voldoening is bij het afronden van een project een tevreden klant achter te laten. Acquisitie is daardoor niet nodig, dat doen zijn klanten voor hem!

Rien hoopt snel een afspraak met je te kunnen maken!