Contact

123-WordPress
Nieuwaal
tel 0418-564130
E-mail: info@123-wordpress.nl
KvK nr  30255507

Standaard pakket

Een WordPress Website ontwerpen en bouwen.

Al vanaf 250 Euro (ex BTW) kunnen wij assisteren bij het ontwerpen en bouwen van een Wordpress website met CMS (Content Management Systeem) , het ideale instrument om heel gemakkelijk en gratis zelf de inhoud van je website te beheren.

Webwijd webservices (omgeving Zaltbommel en Den Bosch) is er speciaal voor kleine en startende ondernemers, die maar een klein budget ter beschikking hebben voor het maken van een website. Vooral starters hebben in de beginperiode te maken met hoge kosten en kunnen het zich eenvoudigweg niet permiteren in een dure website te investeren. Webwijd heeft besloten hier de helpende hand te gaan bieden.

Werkwijze bij het ontwerpen en bouwen van een Wordpress website.
Als je besluit met ons te gaan samenwerken, vragen wij je eerst goed na te denken over de inhoud en lay-out van de website. Maak zo mogelijk een schets of laat voorbeelden zien van sites of templates, die je aanspreken en stuur ons de gegevens per e-mail. Daarna maken we een afspraak en gaan samen direct aan de slag met de bouw. Tijdens het bouwen van het prototype van de Wordpress website heb je een maximale inbreng voor wat betreft kleur en vormgeving. Vanzelfsprekend geven wij je adviezen en tips, die van belang zijn om tot een goed eindresultaat te komen.

Aan het eind van de sessie is het ontwerp klaar en kunnen wij zorgen voor de installatie. Na het volgen van een korte basiscursus Wordpress kan je dan zelf je website verder gaan vullen met teksten en afbeeldingen. De cursus is bij de prijs inbegrepen.

Mocht je het prettig vinden geholpen te worden bij de eerste inrichting van de Wordpress website dan kan Webwijd voor een extra bedrag van 75 Euro de eerste 10 pagina’s samen met de benodigde menu-items voor je inbrengen. Als er daarnaast nog extra werk verricht moet worden berekenen wij een uurtarief van € 37.50 (ex BTW)

Je huidige website omzetten naar Wordpress?
Ja ook dat kan ook!
Geef even de URL van je site aan ons door en wij bouwen hem zo nauwkeurig mogelijk na. (Voor condities zie onder werkwijze).

Spreekt het bovenstaande je aan of wil je meer informatie, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.